Bloakes helpt je graag verder!

We zitten midden in een ongelooflijke periode, waarin we veel communicatie in verschillende media zien over corona, er een enorme impact is op onze gezondheid en sociaal leven. En zeker ook een enorme impact op onze economie en onze eigen bedrijven. De overheid neemt verregaande maatregelen om diezelfde economie te steunen. Ook bij Bloakes zijn we bezig om te onderzoeken welke regelingen voor ons van toepassing zijn.

Kansen en bedreigingen en hoe communiceer je daarover?

Natuurlijk zien wij voor Bloakes bedreigingen. Opdrachten die niet binnen gaan komen, omdat onze klanten projecten uitstellen. En toch zien we ook nu juist de noodzaak van onze dienstverlening, want in deze periode zijn er heel veel klanten die juist veel moeten communiceren. Communicatie die de juiste emotie moet raken en die moet aanzetten tot gedrag. En die niet ‘per ongeluk’ het tegenovergestelde van het beoogde doel bereikt.
De vier belangrijke vragen die daarbij spelen zijn:

  1. Krijgt de boodschap de aandacht die je als verzender wil?
  2. Zet die boodschap aan tot het gewenste gedrag dat je als verzender wil bereiken?
  3. Welke onderliggende emoties worden versterkt (angst, gevoel er alleen voor te staan of juist kalmte en vertrouwen)?
  4. En tot slot, wat doet dit op lange termijn met je merkbeleving?

Zo wil je echte emoties meten en voorspellen!

Bij Bloakes stellen we geen vragen aan klanten, dan praat je tegen de neo-cortex (logische brein). Bij Bloakes meten we echte emoties van klanten die zich bevinden in het limbische systeem van het brein. Daar ligt het geheim van hoe klanten beslissingen nemen en hoe ze je merk herinneren. Binnen 24 uur geven we je antwoord op de vraag of je je doelen bereikt en hoe je jouw bedrijf over de drempel van deze corona crisis heentrekt. We doen de test in een online panel, in spoedgevallen kunnen we daardoor zelfs sneller resultaat leveren. Zorg ervoor dat jouw klanten de communicatie goed ontvangen en doe een test, voordat je boodschap op een verkeerde manier viral gaat.

Samenwerken?

Bij Bloakes geloven we dat vanuit samenwerking mooie initiatieven ontstaan. We gaan graag in gesprek hoe we in deze periode van crisis elkaar kunnen helpen. En vooral hoe we daar creatief mee om kunnen. Laten we eerst gaan praten en dan kijken hoe we kunnen samenwerken.

Neem contact op met Didier Nieuwenhuis of Jules de Ryck en laten we kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

didier@bloakes.nl – +31 6 53 94 24 57
jules@bloakes.nl   – +31 6 55 34 77 45

Geef een reactie