Emerce eDay

Emerce eDay 2018

Door 2 November 2018 Geen Reacties

Een stand in de Innovation Alley van de Emerce Eday. Hoe tof is dat? Bloakes overkwam het. En het voelde goed. Een paar weken geleden werden we uitgenodigd samen met een paar andere toonaangevende start up’s onzelf te presenten op de Emerce Eday.

Dus: op een schitterende donderdag vroeg de weg op (via de Starbucks in de Meern om voor Bram een ontbijt en een lading opstart cafeïne te halen), stand opbouwen en eerste bekenden ontmoeten.

Wat een verrassende dag. Niet alleen oude bekenden, maar ook veel nieuwe. En niet alleen veel enthousiaste reacties van mogelijke nieuwe klanten, maar ook hele onverwachte contacten. Zoals mogelijke investeerders en samenwerkingspartners waar ik anders nooit aan gedacht zou hebben. Zoals onze goedlachse buurman Rudo Bisschop van the Th3rd, die met een batterij digitale camera’s 3d scans maakt voor webshops en fabrikanten die 3 d menselijke modellen nodig hebben. Dat wordt een leuke samenwerking!

Tot slot werd ik nog geïnterviewd door Hans Voorn, is een leuk stukje geworden over de ontwikkeling van Bloakes en mijn dromen voor de toekomst. Klik hier om mijn interview terug te zien.

Geef een reactie