Schrijf je in - bespaar tijd en geld!

Het team van Bloakes draagt de goede doelen een warm hart toe (lees hier verder). Dit doen we door samenwerkingen, kennissessies en gezamenlijke onderzoeken te organiseren. En door meer goede doelen aan te sluiten, willen we de kosten zo laag mogelijk houden. Hiermee dragen we vanuit Bloakes bij aan een juiste besteding van budget en zorgen we voor een besparing in tijd.

Door je in te schrijven zet je de eerste belangrijke stap om deel te nemen aan de Bloakes community voor goede doelen. Normale investering voor deze gratis kennissessie is €1.250,- onze klanten zeggen ons dat het het meervoudige oplevert.

Nu inschrijven

Kennissessie is eureka moment

Eureka een blijde uitroep als iemand een moeilijke opgave heeft opgelost. De uitspraak is toegeschreven aan Archimedes, die naakt door de straten rent nadat hij in bad het volumeverplaatsingseffect heeft ervaren. Na onze kennis sessie mag je verwachten dat je niet meer op dezelfde manier naar beïnvloeding zult kijken. Binnen een dagdeel begrijp je opeens:

  • wat de rol is van ons onbewuste brein?
  • welke trucjes jouw brein gebruikt om beslissingen te nemen?
  • hoe je die kennis kan inzetten richting donateurs?
  • hoe je de effectiviteit meetbaar kan maken en daar verder van kan leren?

Optioneel

Mogelijke uitbreidingen die we kunnen aanbieden zijn:

  • demonstratie en ervaring eye tracking UX-Lab voor meten van website, brieven en advertenties
  • introductie in reactie tijden onderzoek voor het meten van emoties, brand assets en klantbeleving in de customer journey

Bij de intake van de kennissessie zullen we samen onderzoeken waar de behoefte ligt.

Schrijf je nu in