Onze belofte:

Wij helpen nieuwsgierige goede doelen een verschil te maken in het brein van de donateur.

Onderzoek is essentieel als je de juiste keuzes wilt maken. Met het gemak van kwantitatief onderzoek krijg je inzichten in onderliggende drijfveren, emoties en associaties. Die zijn de basis bij beslissingen in het brein van jouw donateur.

Wie wij zijn voor jou

Waarom vragen stellen, als je direct in het brein kunt meten.

Het grootste gedeelte van de beslissingen die we dagelijks maken is op basis van gevoel, emotie en associaties. Dus stop met vragen stellen aan het rationele brein en begin met meten in het onbewuste brein. Bij Bloakes hebben we meerdere online onderzoekstechnieken vanuit cognitieve- en neurowetenschappen vertaald naar meetmethoden in de echte wereld. En daarmee behaalt jouw goede doel een voorsprong ten opzichte van de vele anderen.

Bij Bloakes snappen we hoe het brein werkt, de biologie en psychologie ervan, en hoe dit samen leidt tot beslissingen. Door dit op de juiste manier te onderzoeken krijg je inzichten die soms contra-intuïtief zullen voelen. En dat inzicht is het verschil bij jouw volgende wervingscampagne.

Vanaf de idee vorming, naar briefing voor bureau, concept keuze en naar daadwerkelijke creatie van de campagne. Telkens weer toets je de voortgang in het onbewuste brein van jouw doelgroep.

Donatie
monitor

Wij hebben een focus op de goede doelen markt. Want ook wij willen een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Waar wij goed in zijn: het meten van emoties, associaties en drijfveren direct in het brein van mensen. Daarom hebben we de donatiemonitor ontwikkeld. Laat je gegevens achter en ontvang de inkijkversie.

Klant
verhalen

Lees hier meer over onze klantcases. Alles wat we voor commerciële bedrijven doen, kunnen we ook voor jouw goed doel doen. Laat ons je inspireren en je meenemen in wat we geleerd hebben. Zo kunnen we meer geld werven voor jouw goed doel en de wereld een klein stukje mooier maken.

Onze
blogs

Wij schrijven over onderwerpen die ons interesseren. Vanuit een activistisch karakter, of omdat we gewoon geloven dat de wereld een stukje mooier wordt, als wij het vanuit het neurologisch aspect benaderen. Scherp je brein en verbreed je kennis, zodat ook jij je aannames loslaat over hoe we beslissingen nemen.

Whitepaper
downloaden

Wil je eerst meer lezen van wat wij doen en de kennis die wij met je willen delen? Dan raden wij aan onze whitepaper vrijblijvend te downloaden. We vragen je contactgegevens om uiteindelijk een gesprek met je aan te kunnen gaan. Want wij geloven dat vanuit de dialoog we samen mooie oplossingen kunnen maken. En dat we dit nodige verschil vandaag nog kunnen maken.