Bloakes Indian Summer Party

In september is iedereen weer aan het werk en maken wij tijd voor onze Indian Summer Party. We praten je graag bij over ontwikkelingen op het vakgebied en klanten vertellen hun succesverhalen.

Inschrijven Indian Summer

15.30 uur

Inloop en ontvangst

Van harte welkom bij ons in Waardenburg. Graag schenken we je wat in en praten we bij voordat we met het officiële programma beginnen.

16.00 uur

Welkom en een mooie droom

Didier Nieuwenhuis zal jullie kort welkom heten en meenemen in onze visie op het inzetten van onderzoek om de juiste (zakelijke) beslissingen te nemen.

16.10 uur

Inspiratie case – Rol van het onbewuste binnen Goede Doelen
Sjifra van Maanen – Jantje Beton

Bloakes is er trots dat we een mooie partnership met Jantje Beton hebben om op een structurele wijze onbewuste voorkeuren te meten en die te gebruiken om de juiste snaar te raken bij de donateurs. Van buitenspelen tot creatieve oplossingen!

16.35 uur

Inspiratie case – Storytelling met de juiste woorden die de doelgroep aanspreken
Matthijs Tielman – Wayne Parker Kent

Voor een niet nader te noemen producent van smartspeakers hebben we onderzoek gedaan naar hoe je de stap zet van early adopters naar de early majority. Welke mentale barrières moeten geslecht worden? En wat trekt mensen aan?

17.00 uur

Van inspiratie naar goede toepassingen
Hoe Bloakes zich laat inspireren door onze klanten

Wij kunnen alleen maar goede oplossingen bedenken, als we de juiste input van jullie krijgen van wat jullie problemen en uitdagingen zijn. Graag gaat Barry de Groot met jullie in gesprek, en hoopt dat met de inspiratie van de vorige sprekers jullie mooie nieuwe toepassingen zien.

17.15 uur

Netwerken en heerlijke hamburgers!

Een hapje eten, met elkaar bij praten en vooral zorgen dat we de energie van inspiratie vasthouden. Ongedwongen en vrij, uiteraard het leukste stuk van de middag en de vooravond. Laat je nog even weten of er dieetwensen zijn of allergieën? Mail Barry op: barry@bloakes.nl