Leuk je te ontmoeten!

In 2016 zijn wij gestart als neuromarketing bureau met als kracht: het meten van emoties en intuïties in het brein. Onze onderzoeken zijn schaalbaar, online, flexibel en met relatief kleine steekproeven. We leveren zekerheid door het meten van beslissingen op het gebied van merk, campagnes en proposities.

Wij bij Bloakes zijn mensen-mensen en vinden het daarom ook belangrijk een leeromgeving te zijn voor personeel en studenten. En daarnaast natuurlijk onze kennis over marketing en wetenschap te combineren om tot nieuwe, waardevolle inzichten te komen. Onze droom is om impliciet onderzoek als standaard te maken binnen klantonderzoek, want wij geloven dat ons onbewuste brein de uitkomst is voor het meten van gedrag, emoties en intuïties.

Het lijkt ons leuk je te ontmoeten! Kom je een keer langs?

Onze Bloakes

Didier Nieuwenhuis

Founder & CEO

Barry de Groot

Co-Founder & Head of Operations & Growth

Guus van Loon

Head of Research & Development

Jules De Ryck

Head of Consultancy

Marily Westendorp van Anken

Senior Research Consultant

Dieuwertje van Dijk

Designer

Tycho Faber

Research Consultant

Maddy Koenraad

Research Consultant

Amber van Huissteden

Research Consultant

Rianne Besters

Senior Research Consultant

Felix Blom

Research Consultant

Merel Schouten

Research Consultant

Ilse van der Giessen

Research Intern

Daphne Vahl

Research Intern

Verhaal achter onze naam

Bloake (m/v) [bloakes]

In de Engelse taal veelal gebruikt als informele aanduiding voor een man; Door ons gebruikt om aan te duiden dat je een bent van de groep, ongeacht of je man of vrouw bent. Bloakes voelen zich verbonden met elkaar,  zijn nieuwsgierig en hulpvaardig, soms wat eigenwijs en geven vooral niet op.

“I met these bloakes in town who told me to stop wasting my time over discussin’ taste, said they could predict the best approach, save a lot of time and to lay back relaxed awaiting splendid results.”